Välkommen till vårt exklusiva influencernätverk för mammor

Vi förstår vikten av att marknadsföra din produkt eller tjänst till rätt målgrupp, och genom att samarbeta med vårt influencernätverk kan du göra just det. Vårt nätverk består av mammor med en stark och autentisk röst  som når ut till en bred och relevant publik

Med över 100 handplockade mammor i vårt nätverk kan vi erbjuda varumärken ett brett utbud av samarbeten, från produktrecensioner och sponsrade inlägg till tävlingar och kampanjer. Vi kan hjälpa dig att nå ut till en publik som är engagerad och som litar på rekommendationer från influencers de känner och litar på.

För att ge ytterligare fördelar till våra varumärkespartners, så är Mothr AB med och producerar kampanjer och innehåll tillsammans med våra profiler. 

Förutom att publicera innehållet på profilernas egna plattformar, så publicerar vi även innehållet i Moths kanaler för att maximera exponeringen. På så sätt kan vi säkerställa att ditt varumärke syns av en ännu större publik och att budskapet når ut på ett sätt som är både effektivt och engagerande.

Våra profiler är dedikerade och engagerade i att arbeta med varumärken som de känner är relevanta för deras liv och sin familj.

Vi är övertygade om att genom att samarbeta med Mothr AB och vårt influencernätverk av mammor, så kommer du att uppleva en ökning av medvetenhet och försäljning för ditt varumärke. Tveka inte att kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål på ett effektivt och autentiskt sätt.

Sanne Josefson

Rebecca Fredriksson

Opokua Britton

Nadia Kenza

Mathilda Wibom Westerberg

Josefine Bengtsson

Johanna Hector

Jessica Lagergren

Gabriella

Frida Skatteberg

Fia Anderberg

Emelie Walles

Elin Rantatalo

Elin Levenhaupt

Charlotte Beijer

Skriv in vad du letar efter Tryck på ESC för att avbryta

Or, browse through the popular tags: