”Mothr är det lite lugnare, helt digitala mammamagasinet vi själva saknade och bestämde oss för att skapa.”

-Cassandra Brunstedt, VD och grundare

Mothr – med hjärta och själ

Vision

Vår vision är att erbjuda en inspirerande plattform fri från pekpinnar, duktighetshets och snabba klickartiklar. Istället vill vi erbjuda en lugn och trygg plats där kvinnor kan hitta stöd, pepp och få tid att andas.

Mer än en tidning

Mothr är inte bara en tidning, utan också ett influencernätverk med profiler i alla storlekar som delar våra värderingar och syn på livet.  Dessutom fungerar Mothr som ett community där vi fungerar som en stödjande mamma-grupp. Genom att gå med i vår Facebook-grupp eller följa oss på Instagram får du ta del av den värmande gemenskapen.

Genuina sedan 2021

Mothr grundades 2021 och har släppt 12st utgåvor av vår digitala tidning. Sedan 2023 fokuserar vi på mothr.se och vårt väl utvalda influencernätverk. Mothr grundades med ett enkelt mål – att erbjuda våra läsare högkvalitativ och intressant innehåll i ett lugnare tempo.
Under de senaste två åren har vi arbetat hårt för att uppnå detta mål, och vi är glada över att kunna säga att vi har byggt upp en lojal läsarkrets.
Sedan 2023 har vi valt att fokusera på vår hemsida, mothr.se, och vårt influencer-nätverk. Genom att samarbeta med väl valda influencers, kan vi nå en bredare publik och sprida vårt budskap på ett mer effektivt sätt.
Oavsett om du är en ny läsare eller en lojal följare, är du en viktig del av vår Mothr-familj. Tack för att du är med oss på denna resa!

Mothr AB

E-post: redaktionen@mothr.se
Organisationsnummer: 559364-8099
Utgivarnummer: XXX

Postadress:
Stenvik 11
17891 Munsö

Fakturor
Fakturor till Mothr AB skickas elektroniskt till inbox.lev.1303483@arkivplats.se

Skriv in vad du letar efter Tryck på ESC för att avbryta

Or, browse through the popular tags: