mothr fixar sommargarderoben
Modern retro

mothr fixar sommargarderoben

Linne, bleka blommor och sandiga toner tar plats i sommargarderoben

11 februari 2023
2 min read

Gyllene Tider

Sommervärme, lediga dagar och tid att bara vara. Som vi har längtat! När solen kommer satsar vi på varma och jordnära toner, med honungsdetaljer och rymliga basplagg som tål att bäras om och om igen.

Ädla Detaljer

I år kompletterar vi garderoben med sommarsköna basplagg och mångsidiga accessoarer. Okratonat bälte från Sezane, 75 Euro. Blommig sommarklänning från HM, 149 kr och småblommig baddräkt från Arket, 490 kr.

Ett liv i linne

Vi är nog inte ensamma om vår förtjusning över Kristin Lagerbergs magiska kollektion i linne. Flowiga klänningar, perfekt skrynklade blusar och shorts i naturnära färger känns som givna sommarfavoriter! Rågtonade linneklänningen Emily, med romantiska detaljer kring klagen kostar 1900 kr hos KLCO.

Honungstoner

Strandvänligt set med blomprint att leva i under varma sommardagar. Skjorta, 349 kr och byxa, 399 kr, från Kappahl. Solglasögon från Monki, 150 kr.

Strandsäkert

Sommarens bästa accessoar är en rymlig strandväska, som rymmer både badkläder och en bra bok att läsa i skuggan. Vi älskar den här toten från &Other Stories, som går att bära både över axeln och i handen. 590 kronor kostar den.

Rent Guld

Ett par midjehöga shorts i varm senapston blir sommarens staple i garderoben. Lika snygga på stadspromenaden som till strandhänget! Vi känner på oss att de här klassiska shortsen från franska märket Sezane kommer bli storfavoriter under semestern.

KategorI:
TagS:

Senaste artiklarna

M Read More

Hälsa18 december 2023

Mothr testar vinterbad

Så får du upp värmen med kalla dopp!

M Read More

Mode18 december 2023

Mothr listar: Mjuka favoriter för en lekfull vinter

Vintern är här och årstidens glittrande högtider väntar runt hörnet. I samarbete med Polarn O. Pyret listar vi mjuka favoriter som både är bekväma, slitstarka och stiliga som passar för vinterns alla tillfällen.

F Read More

Hälsa18 december 2023

Fyra enkla steg som ger mer lycka i livet

Tips från Lyckomanualen

V Read More

Hälsa18 december 2023

Vinterns varma drycker

Fem recept som värmer kropp och själ

Skriv in vad du letar efter Tryck på ESC för att avbryta

Or, browse through the popular tags: