Åtta favoritpoddar att ta med sig ut i sommar!

Åtta favoritpoddar att ta med sig ut i sommar!

Mothr listar bästa sommarlysningen

9 mars 2023
2 min read

Tänk att något så enkelt som en promenad med en podd i öronen kan ge så mycket energi, inspiration, nya kunskaper och oväntade aha-upplevelser. Här tipsar vi om åtta favoriter att ta med sig ut i sommar!

1. Healthfulness

Inte nog med att Natalie Yonan har en himla härlig och lugnande röst – hon bjuder också in fantastiskt intressanta gäster och modererar inspirerande samtal om allt som rör hälsa ur ett holistiskt perspektiv.

2. Super soul conversation

Ingen mindre än Oprah bjuder in allt från Hollywood-kändisar till bästsäljande författare, ledare och experter inom olika ämnen, för att samtala om livets stora frågor. En podd för dig som gärna skippar det ytliga kallpratet och dyker rakt ner i kärnan. Vi utlovar en och annan aha-upplevelse.

3. Förlossningspodden

Doulan Emma Philipsson tar upp föräldraskap, födande, känslor, ideal, föreställningar, smärta, underbara upplevelser och svåra känslor, när hon varje vecka gästas av en ny person som delar med sig av sina erfarenheter kring förlossning och föräldraskap.

4. Holy crap podcast

Amanda Miklin och Mathilda Ritzén tar upp ämnen inom spiritualitet och självutveckling tillsammans med intressanta gäster och experter. Tillsammans utforskar de en värld som ger oss som lyssnar möjlighet att se oss själva och vår omgivning med nya ögon.

”En podd för dig som gärna skippar kallpratet och dyker rakt ner i kärnan”

5. Lyckojägarna

Marie Serneholt och Clara Hallencreutz verkar vara lika intresserade av hälsa och välmående som vi. Vi älskar att hänga med dem i jakten på lyckan, när de varje vecka bjuder in experter och intressanta gäster till sin pod. Utbildande och underhållande i en och samma lyckobringande karamell.

6. Hälsohormon-podden

Tine Worén och Sofi Eklund hjälper oss att bena ut allt som påverkar våra hormoner, det vill säga allt vi gör, hela tiden, varje dag. Från kost till rörelse, fertilitet, stress, sömn och giftminimering i vardagen.

7. Mammasanningar

Vivi Wallin och Carin da Silva pratar om hur det är att vara mamma – utan filter. De är inte bara bjussiga med igenkännande historier från det verkliga livet, utan bjuder också på en del grymma mamma-hacks. Allt för att göra livet lite enklare.

8. About yoga & meditation

Guidade meditationer varvas med innerliga samtal med intressanta gäster när Magnus Fridh och Sheila Arnell inspirerar till en lite lugnare vardag. En andningspaus i livet som vi älskar att unna oss!

KategorI:
TagS:

Senaste artiklarna

M Read More

Hälsa18 december 2023

Mothr testar vinterbad

Så får du upp värmen med kalla dopp!

M Read More

Mode18 december 2023

Mothr listar: Mjuka favoriter för en lekfull vinter

Vintern är här och årstidens glittrande högtider väntar runt hörnet. I samarbete med Polarn O. Pyret listar vi mjuka favoriter som både är bekväma, slitstarka och stiliga som passar för vinterns alla tillfällen.

F Read More

Hälsa18 december 2023

Fyra enkla steg som ger mer lycka i livet

Tips från Lyckomanualen

V Read More

Hälsa18 december 2023

Vinterns varma drycker

Fem recept som värmer kropp och själ

Skriv in vad du letar efter Tryck på ESC för att avbryta

Or, browse through the popular tags: