Favoriterna att satsa på i gravidgarderoben

Favoriterna att satsa på i gravidgarderoben

Gravidgarderoben kan lätt bli lite av en utmaning när kroppen ställer nya krav på komfort och material

21 mars 2023
2 min read

Vårt bästa tips är att satsa på en skön basgarderob, med mjuka och följsamma mammaplagg och lägga krutet på accessoarer som håller långt efter att bebisen kommit.

Mjuka Material

Mysiga och tidlösa loungeplagg som följer kroppens rörelser och förändringar är en bra bas i mammagarderoben. Benvita gravidjoggers, 399 kr, Lindex. Grå, ribbad before&after-topp, 249 kr. HM.

Ut på tur

Tänk lager på lager i vinterkylan och satsa på klassiska färger och snitt med accessoarer som håller längre. Vi älskar den puffiga, vadderade västen i mammasnitt från HM, 499 kr. Vårvinterns väska kommer från &Other Stories, 1300 kr

Mustiga detaljer

Detaljer i bärnsten, guld och smaragdgrönt sätter tonen för vårvinterns accessoarer. Ring från Sezanne, cirka 720 kr. Rostbrun mammajumpsuit, 209 kr från Shein.

Flyt med!

Att låta vatten omsluta kroppen och känna tyngdlösheten är något alldeles extra när man är gravid. Tidlös mammabaddräkt har Lindex för 399 kr.

På språng

Vi längtar efter sneakersväder och sköna skor som funkar till både byxor och klänning. Sezanne har favoriterna, för cirka 1335 kr. Mjuk tröja i merinoull från Boob värmer på kalla promenader och underlättar amningspauserna på vägen. Kostar 1099 kr.

KategorI:
TagS:

Senaste artiklarna

M Read More

Hälsa18 december 2023

Mothr testar vinterbad

Så får du upp värmen med kalla dopp!

M Read More

Mode18 december 2023

Mothr listar: Mjuka favoriter för en lekfull vinter

Vintern är här och årstidens glittrande högtider väntar runt hörnet. I samarbete med Polarn O. Pyret listar vi mjuka favoriter som både är bekväma, slitstarka och stiliga som passar för vinterns alla tillfällen.

F Read More

Hälsa18 december 2023

Fyra enkla steg som ger mer lycka i livet

Tips från Lyckomanualen

V Read More

Hälsa18 december 2023

Vinterns varma drycker

Fem recept som värmer kropp och själ

Skriv in vad du letar efter Tryck på ESC för att avbryta

Or, browse through the popular tags: