Kläder för alla väder! Här är plaggen som låter barnen njuta av höstrusket

Kläder för alla väder! Här är plaggen som låter barnen njuta av höstrusket

Hösten är känd för sin oberäknelighet. Solstrålar kan utan varning ge vika för plötsliga regnskurar och vips krävs det rejält med skydd mot väder och vind. Med Polarn O. Pyret’s breda och väderbeständiga sortiment kan ditt barn njuta av säsongens alla väderomslag i komfort och stil.

20 september 2023
3 min read
  1. Skydd från topp till tå – med prisbelönad teknologi

Polarn O. Pyrets avancerade skalkläder är tillgängliga för alla åldersgrupper, från spädbarn till skolbarn. De erbjuder inte bara robust skydd mot regn och vind, utan låter också huden andas så att ditt barn kan leka fritt utan att känna sig fuktig och instängd.

2. Värmekomfort med lager på lager

Skaljackor är utmärkta som yttre lager, men när temperaturen sjunker blir det viktigt att addera ett isolerande lager. Detta är där Polarn O. Pyret’s vindfleece kommer in i bilden och förvandlar två enkla plagg till en komplett, fodrad jacka. 

3. Accessoarer som kompletterar
Ingen höstgarderob är komplett utan de rätta accessoarerna. Polarn O. Pyret erbjuder ett omfattande urval av mössor, handskar och halsdukar i olika stilar. Vare sig ditt barn är en fan av våra ikoniska ränder eller föredrar en enfärgad palett, har vi tillbehören som håller dem varma hela säsongen lång.

4. Glöm inte att skydda fötterna

Gummistövlar är ett måste för regniga höstdagar och leriga äventyr där fötterna lätt blir kalla. Para ihop dem med ullstrumpor för extra värme och komfort.  

5. Mysigt och mjukt inomhus

Med sköna och praktiska kläder är ditt barn redo för lika mycket bus som mys när de lämnat utomhusrusket. Vi älskar (likt Nadja Mayr och hennes flickor) de klassiska ränderna men här går det att välja look efter tycke och smak.

20 % på hela köpet

För nya kunder har Polarn O. Pyret ett fantastiskt erbjudande: en 20% rabatt på ditt första köp. Det är det perfekta tillfället att fylla upp barnens garderob och förbereda dem för en höst full av lek och lärande

 

Här hittar du en guide för hur du enkelt väljer rätt ytterkläder till ditt barn >>

 

 

I stolt annonssamarbete med Polarn O. Pyret

Senaste artiklarna

M Read More

Hälsa18 december 2023

Mothr testar vinterbad

Så får du upp värmen med kalla dopp!

M Read More

Mode18 december 2023

Mothr listar: Mjuka favoriter för en lekfull vinter

Vintern är här och årstidens glittrande högtider väntar runt hörnet. I samarbete med Polarn O. Pyret listar vi mjuka favoriter som både är bekväma, slitstarka och stiliga som passar för vinterns alla tillfällen.

F Read More

Hälsa18 december 2023

Fyra enkla steg som ger mer lycka i livet

Tips från Lyckomanualen

V Read More

Hälsa18 december 2023

Vinterns varma drycker

Fem recept som värmer kropp och själ

Skriv in vad du letar efter Tryck på ESC för att avbryta

Or, browse through the popular tags: