Månadens mothr – Gabriella Ferrero

Månadens mothr – Gabriella Ferrero

Mothr pratar moderskap med inredaren Gabriella Ferrero

9 mars 2023
2 min read

Gabriella Ferraro är den självlärda inredaren som inte är rädd för att tro på sina drömmar. Vi imponeras av hennes kreativa glädje och livet hon skapat för sig själv och sin son Fabien.

I ett samhälle där allt går snabbt, vad gör dig harmonisk och ger dig livsglädje?

– Jag finner harmoni de dagar då jag är ledig och får skapa och vara kreativ. Livsglädje får jag av planera resor med min Fabien och av att skapa minnen och njuta fullt ut.

Vad inspireras du av?

–Jag inspireras av allt som är annorlunda och sticker ut, när jag ser på något och få en speciell känsla. Jag inspireras också av naturen, former och färger.

Det spirituella verkar vara viktigt för dig, har det alltid varit så?

– Min spirituella sida har alltid funnits hos mig, men den kom till liv extra mycket för några år sedan, då jag fick tecken från universum på många olika sätt, som gjorde att jag förstod vad vi besitter inom oss. Jag har alltid upplevt att jag har fått tecken, men nu visade de sig på ett annorlunda sätt.  

På vilket sätt visar det sig i din roll som mamma?

– Jag försöker alltid förklara för Fabien att om han tänker positivt och verkligen vill uppnå något så kan han göra det. Sedan har vi massor av stenar och kristaller hemma som han kallar för magiska. Han tycker också att de är speciella och han följer med på månritualer och tycker att det är kul.

Hur ser en bra dag ut för er?

– En perfekt ledig dag med Fabien börjar med veganska pannkakor. Sedan går vi ut I naturen och pratar om livet ️och våra minnen tillsammans. Fabien har ett fantastiskt minne när det gäller resor, händelser och platser, så det är extra roligt att prata minnen med honom.

Vad är det bästa med att vara mamma?

– Det bästa med att vara mamma ️är den obeskrivliga, djupa kärleken man känner för en liten människa. Livet fick en helt annan mening när han kom till mig.

”Jag inspireras av allt som är annorlunda och sticker ut”

GABRIELLA FERRERO

GÖR: Inredare

MAMMA TILL: Fabien

AKTUELL: Månadens mothr

FÖLJ: @sain.fabien

 

KategorI:

Senaste artiklarna

M Read More

Hälsa18 december 2023

Mothr testar vinterbad

Så får du upp värmen med kalla dopp!

M Read More

Mode18 december 2023

Mothr listar: Mjuka favoriter för en lekfull vinter

Vintern är här och årstidens glittrande högtider väntar runt hörnet. I samarbete med Polarn O. Pyret listar vi mjuka favoriter som både är bekväma, slitstarka och stiliga som passar för vinterns alla tillfällen.

F Read More

Hälsa18 december 2023

Fyra enkla steg som ger mer lycka i livet

Tips från Lyckomanualen

V Read More

Hälsa18 december 2023

Vinterns varma drycker

Fem recept som värmer kropp och själ

Skriv in vad du letar efter Tryck på ESC för att avbryta

Or, browse through the popular tags: