Mothr mode

Loungewear och mjuka detaljer för en vilsam vinter

5 april 2023
2 min read

Lounge Wear

När senhösten närmar sig vinter omsluter vi oss med varma hemmaplagg och mjuka detaljer. Ribbad BH-topp i ull finns hos COS för 499 kr. Följsamt lounge set (nedan) i kashmir har Arket. Tröja, 1950 kr och byxa, 1500 kr.

Mjuka Steg

Ett par riktigt mjuka innetofflor får värma fötterna när kvällarna blir kallare. De här lurviga favoriterna hittar du hos Flattered i flera olika färger. Pris: 1495 kr.

Dröm Sött

Nu drömmer vi om att stänga av vardagens brus och varva ner en stund innan läggdags. Varför inte med hjälp av en mjuk sovmask! Den här modellen, i kashmir, har Arket för 390 kr.

VinterGlitter

När vintern närmar sig mixar vi stickade tröjor med guldglittrande signatur-smycken. Värmande polotröja från &Other Stories, 1750 och ring från Ani Jewels, 900 kr.

Tidlösa Detaljer

Klassiska accessoarer lyfter loungelooken till en avslappnad och tidlös vardagsstil. Flätad läderväska i påsmodell har Fine Little Day för 4595 kr. Berlock i form av snäcka i design av Caroline Svedbom kostar 495 kr.

HöstKlassiker

Finns det något mysigare än att svepa in sig i en stor morgonrock efter ett varmt bad? Vi har svårt att tro det! Den härliga badrocken i bomull från Rituals finns i flera färger och kostar 889 kr.

KategorI:
TagS:

Senaste artiklarna

M Read More

Hälsa18 december 2023

Mothr testar vinterbad

Så får du upp värmen med kalla dopp!

M Read More

Mode18 december 2023

Mothr listar: Mjuka favoriter för en lekfull vinter

Vintern är här och årstidens glittrande högtider väntar runt hörnet. I samarbete med Polarn O. Pyret listar vi mjuka favoriter som både är bekväma, slitstarka och stiliga som passar för vinterns alla tillfällen.

F Read More

Hälsa18 december 2023

Fyra enkla steg som ger mer lycka i livet

Tips från Lyckomanualen

V Read More

Hälsa18 december 2023

Vinterns varma drycker

Fem recept som värmer kropp och själ

Skriv in vad du letar efter Tryck på ESC för att avbryta

Or, browse through the popular tags: