Svala favoriter

Svala plagg för lata sommardagar

9 mars 2023
2 min read

Lata sommardagar

I sommar satsar vi på loungewear i mjuka och luftiga snitt som bjuder in till lugna och lata dagar både inne och ute. Vi älskar säsongens tidlösa basplagg i jordiga toner!

Go with the flow

Böljande omlottklänningar står högt upp på önskelistan i sommar. Klänning i linne har Indiska för 699 kr. Solrosgul klänning med puffärm hittas hos Olive clothing för 1424 kr.

Topp till tå

Stora hattar och tidlösa sandaler blir sommarens favoritassecoarer. Solhatt i bomull från COS, 450 kr. Årets snyggaste sommarskor i läder finns hos Yoli & Otis för cirka 3660 kr.

Bling & basics

Mjukt set i frotté för sommarens lugnaste dagar finns hos Indiska. Top, 299 kr och shorts, 249 kr. Armband och ring från Arket, 490 kr, respektive 220 kr.

Beach ready

Snyggaste strandväskan i stråmaterial med läderdetaljer har Sézane för cirka 1320 kr. Ribbad bikini i solgul nyans finns hos Konges slöjd för 543 kr.

Blå böljor

Följsamma material i naturinspirerade nyanser och snitt sätter tonen för sommarens loungewear. Havsblå ärmlös top i indisk bomull har Yoli & Otis för cirka 2270 kr.

KategorI:
TagS:

Senaste artiklarna

M Read More

Hälsa18 december 2023

Mothr testar vinterbad

Så får du upp värmen med kalla dopp!

M Read More

Mode18 december 2023

Mothr listar: Mjuka favoriter för en lekfull vinter

Vintern är här och årstidens glittrande högtider väntar runt hörnet. I samarbete med Polarn O. Pyret listar vi mjuka favoriter som både är bekväma, slitstarka och stiliga som passar för vinterns alla tillfällen.

F Read More

Hälsa18 december 2023

Fyra enkla steg som ger mer lycka i livet

Tips från Lyckomanualen

V Read More

Hälsa18 december 2023

Vinterns varma drycker

Fem recept som värmer kropp och själ

Skriv in vad du letar efter Tryck på ESC för att avbryta

Or, browse through the popular tags: